Pascal Zuid zet zich voor anderen in en steunt elk jaar diverse goede doelen. Bij de opening van het nieuwe gebouw heeft de school zich voor vijf jaar verbonden aan een project in Kibera met de titel "School voor School". Het is een prachtig project waar leerlingen in de sloppenwijk Kibera de gelegenheid krijgen om een beroepsopleiding te volgen. ChildsLife international leert kinderen tevens trots te zijn op zichzelf en voor zichzelf op te komen.

Een mooiere parallel is niet denkbaar. Op Pascal Zuid bereiden we leerlingen voor op havo of mbo. Dagelijks werken we met leerlingen aan hun zelfvertrouwen en laten we deze jonge mensen hun talenten ontdekken. Daarmee geven we leerlingen een goede basis om verder te gaan, zowel in de samenleving als bij vervolgopleidingen.

De komende jaren zullen we leerlingen allerlei activiteiten laten organiseren waarmee er geld wordt opgehaald voor dit project. Nairobi en de leefomstandigheden in sloppenwijken stellen we centraal in diverse lessen.

Het is goed te geven als je ontvangen hebt. Pascal Zuid heeft een prachtig nieuw gebouw gekregen en we geven graag ook aan andere jonge mensen een nieuw schoolgebouw met nieuwe opleidingen. School voor School, samen-werken aan een toekomst.

 

download hier informatie over ChildsLife